Spåra körningen automatiskt
Kom igång
Introducerar Driversnote till webben
14 februari 2022 - 2 min läsning

Introducerar Driversnote till webben

Få en snabbvisning av de nya funktionerna. Lissi från vårt supportteam presenterar alla de nya funktionera och hur du kan spara tid med din loggbok!

Den här filmen finns bara på engelska.

 

 

Driversnote

Spåra automatiskt dina resor

1 000 000+ lämnar körjournalen åt os

Vad är nytt?

Lägg till resor

Lägg snabbt till start- och slutdestination för att enkelt skapa nya resor. Behöver du ändra rutten? Inga problem! Dra helt enkelt rutten så att den matchar den rutt du körde. 

Snabbhandlingar

Håll muspekaren över en resa för att snabbt granska den. Klicka på ”Hem”-symbolen för att klassa en resa som personlig eller ”Portfölj”-symbolen för att klassa den som företagsresa. Behöver du radera en resa? Klicka på ”Papperskorg”-symbolen.

Mängdredigering

Välj flera resor och lägg till samma kommentar. Flytta flera resor till ett annat fordon eller en annan arbetsplats. Ändra resor från företag till personlig och vice versa!

Rapportering

Samma uppsättning som i appen fast med mer arbetsyta. Gå till rapportsidan för att hantera och skapa rapporter.

Vad tycker du?

Vi älskar att få feedback och hoppas att du vill dela med dig av dina tankar till oss. Om du tycker att något saknas i webbversionen eller önskar något som kan förbättra din upplevelse, tveka inte att höra av dig.

Ha det så kul på vägen! Hälsningar Driversnote-teamet. 

Hur man automatiserar sin körjournal

Att fylla i sin körjournal automatiskt kan vara ett långtråkigt jobb – se hur du kan automatisera spårandet av din körning för att få körersättning eller avdrag.
Senaste artiklar
Vad vi gör
Driversnote gör det enkelt att föra körjournal. Spåra, klassificera och rapportera körning med vår app.
Se hur man gör