Rapporten är klar när du behöver den

Rapporten över din körning är klar när du vill. Med ett enkelt klick tar du fram ett detaljerat underlag på din mobil eller dator.

Allt du behöver:

Detaljerad körjournal

Välj själv vad som ska ingå i din rapport och ladda ner den i PDF- eller Excel-format – klar att lämnas in till din arbetsgivare eller revisor. Rapporten innehåller alla uppgifter som krävs av Skatteverket och kan användas som underlag för reseersättning eller skatteavdrag.

PDF
Excel

Anpassade belopp

Din ersättning beräknas automatiskt enligt de belopp som fastställts av Skatteverket, som vi håller uppdaterade. Du kan också välja att använda egna ersättningsbelopp eller att skippa ersättningsberäkningen helt och hållet.

Mätarställning

Om du behöver registrera bilens mätarställning får du hjälp med det också. Välj hur ofta det ska göras, så skickar vi en påminnelse när det är dags. Sedan räknar vi ut alla körsträckor och inkluderar dem i rapporten.

Fordon och arbetsplatser

Behöver du föra körjournal för flera fordon eller rapportera din körning till flera arbetsgivare? Inga problem! Du kan enkelt segmentera dina resor och skapa rapporter för olika fordon och arbetsplatser.

Andra funktioner

Mer om spårning Mer om klassificering

Vanliga frågor

Din körjournal måste innehålla allmän information om dina resor under året, samt detaljer om varje enskild resa. Det inkluderar din årliga körsträcka samt datum, startpunkt, slutdestination och ärende (privat eller tjänst) för varje resa. Använd Driversnote för att logga all information om din körning automatiskt.

Skatteverket rekommenderar att du för en korrekt och aktuell körjournal över alla dina resor. Det betyder att den bör uppdateras minst en gång i veckan och innehålla alla nödvändiga uppgifter om din körning.

Det spelar ingen roll om du använder en fysisk anteckningsbok, en PDF-fil eller en Excel-fil som körjournal – det viktiga är att du dokumenterar all nödvändig information om din körning. Kör du mycket i jobbet kan detta bli ganska tröttsamt, så varför inte testa att föra körjournal i en app som fixar det automatiskt? Driversnote registrerar all information om dina resor och hjälper dig att ta fram rapporter med ett enkelt klick.