Din rapport är tillgänglig när du vill

Din dokumentation för milersättning finns redo när du vill. Med bara ett klick får du tillgång till detaljerade rapporter på din telefon eller dator.

Allt du behöver:

Detaljerad körjournal

Skräddarsydd dokumentation för alla dina resor i PDF- eller Excel-format, klar att överlämnas över till din arbetsgivare eller revisor.

Rapporten är utformad för att kunna användas som underlag för reseersättning eller skatteavdrag.

PDF
Excel

Anpassade bilersättningar

Dina ersättningar räknas automatiskt ut i enlighet med ditt lands gällande skatteregler som vi ser till att uppdatera kontinuerligt. Du kan ange ditt företags ersättningstaxa eller välja att skippa ersättningsberäkningen helt och hållet.

Mätarställning

Vi gör det enkelt att läsa av bilens vägmätare inför varje resa. Vi kan till och med skicka påminnelser för att dokumentera mätarställningen. Du väljer själv hur ofta det ska göras, och vi räknar så klart ut alla körsträckor och inkluderar dem i våra rapporter.

Fordon och arbetsplatser

Behöver du en körjournal för flera fordon eller räkna ut antalet körda mil för flera arbetsgivare? Inga problem! Du kan enkelt dela upp dina resor och rapporter för olika fordon och arbetsplatser.

Andra funktioner

Mer om spårning Mer om kategorisering

Vanliga frågor

Din loggbok för milersättning måste innehålla allmän information för dina körning under hela året, samt detaljer för varje resa du för under det året. Detta inkluderar din årliga milersättning samt datum, start- och slutdestinationer och syftet (t.ex. privat eller företag) för varje resa. Använd Driversnote för automatiska reseloggar med all nödvändig information.

Skattemyndigheten stipulerar att du måste föra en korrekt loggbok med alla tider för dina resor. Detta innebär att du bör uppdatera din loggbok för milersättning minst en gång i veckan och logga alla nödvändiga uppgifter för dina resor.

Du kan använda en pappersbok, en PDF-fil eller excel-fil som loggbok för milersättning så länge du logga all nödvändig information för dina affärsresor. Att hålla manuella loggar kan bli trist om du ofta kör affärsresor, så vi rekommenderar att prova en app för automatisk loggbok för milersättning som Driversnote som läser in informationen åt dig och hjälper dig att generera en logg för milersättning med bara en knapptryckning.