Få appen att starta och stoppa av sig själv

Automatisk spårning med iBeacon

Med en iBeacon registrerar appen automatiskt de resor du gör i ditt fordon, och inget annat. Du slipper lägga tid på att granska resor där du har varit passagerare, cyklat eller åkt buss. Du sparar både tid och batteri i telefonen.

Registrera dig gratis

Hur fungerar det?

När du placerar en iBeacon i din bil känner Driversnote av när du kliver i och ur fordonet. Dina resor spåras automatiskt även när appen är stängd.

01
DU SÄTTER DIG I BILEN
Din mobil får kontakt med Driversnotes iBeacon och registrerar att du har klivit in i bilen.
02
DU BÖRJAR KÖRA
Hela din resa spelas in från start till slut. Du behöver inte ens öppna appen.
03
DU LÄMNAR BILEN
Inspelningen avslutas när du lämnar bilen. Du får ett meddelande om att resan har sparats.

Smart klassificering

Appen listar ut vem du har besökt och klassificerar resan som tjänst eller privat baserat på dina arbetstider och tidigare resor.

Mer om klassificering

Kom igång

Driversnotes iBeacon är en del av vårt Basic-abonnemang. När du uppgraderar får du möjlighet att välja om du vill ha en iBeacon. Beställ en iBeacon och placera den i bilen för att komma igång.

Registrera dig gratis

Vanliga frågor

Driversnotes iBeacon är en liten trådlös sändare som sänder en signal. Mobilappen fångar upp signalen varje gång du sätter dig i bilen och börjar registrera din resa automatiskt. När resan är slut och du har lämnat bilen slutar appen spåra din resa.

En iBeacon ger den mest noggranna spårningen eftersom den säger till appen exakt när den ska aktiveras. Rörelsespårning baseras på rörelsesensorn i din mobil. Då spåras även bussresor, cykelturer och resor i en kollegas bil. Det undviker du genom att ha en iBeacon i fordonet du vill spåra. Då får du färre resor att granska och använder mindre av mobilens batteri.

Det är bara att placera den i din bil. Den är mindre än ett äpple och får plats i stort sett var som helst.

En iBeacon fungerar med både Android och iOS. Men vi rekommenderar att använda en iPhone 6S eller senare.

Nej. iBeacon använder en energisnål, trådlös teknik som har mycket lite inverkan på batteriet.

iBeacon säljs för 420 kr men vi skickar en gratis till dig om du väljer vårt årsabonnemang.

Du kan beställa din iBeacon när du uppgraderar till vårt Basic-abonnemang. Väljer du ett årsabonnemang så följer den med gratis på köpet.