Så här automatiserar du körjournalen

Nu är det lättare än någonsin att föra körjournal. Logga dina körsträckor automatiskt med vår app, och klicka snabbt och enkelt fram rapporter som underlag för milersättning eller skatteavdrag.

4,6 / 5
70 000+ apprecensioner och -betyg 70 000+ app reviews & ratings via Google Play & App Store
Så här fungerar det

Automatisk spårning av körsträckor

Enkel och smidig loggning av resor

Använd körjournalsappen Driversnote för att logga din körning automatiskt – appen behöver inte ens öppnas. Vi registrerar all information som behövs och räknar ut rätt ersättning åt dig. Du kan alltid lägga till eller redigera resor i efterhand.

Läs mer Registrera dig

Smart reseklassificering

Tjänst eller privat?

För att uppfylla Skatteverkets regler behöver du klassificera alla resor som tjänst eller privat, och det gör du enkelt på den tydliga översiktsskärmen. Om du dessutom lägger in dina arbetstider i appen kan vi klassificera resorna automatiskt åt dig.

Läs mer Registrera dig

Dela rapporter över din körning

Underlag som uppfyller Skatteverkets krav

Ett par knapptryckningar är allt som behövs för att redovisa din körning. Skapa rapporter när du är på språng, spara dem som PDF eller Excel och skicka in dem direkt via appen. Din körjournal finns alltid tillgänglig i molnet.

Läs mer Registrera dig

Vanliga frågor

En körjournal är en detaljerad lista över alla resor som görs med ett fordon. Du behöver föra en körjournal för att kunna begära ut milersättning från din arbetsgivare eller göra avdrag för din körning i deklarationen. Du kan också använda den för att fakturera kunder för resekostnader. Körjournalen ska innehålla detaljerade uppgifter om alla resor som görs i tjänsten, till exempel kundbesök, platsbesök och resor till konferenser och mässor.

En körjournal ska innehålla sträcka, datum, destination, ärende och annan relevant information om varje resa du gör. Vi rekommenderar att du testar att föra körjournal i en app om du vill att det ska gå snabbt och smidigt.

Den som använder sin privata bil i tjänsten och vill begära ersättning eller göra skatteavdrag behöver i regel föra körjournal. Det kan vara egenföretagare, konsulter eller anställda som får milersättning från sitt företag.

Kom igång utan kostnad

Missa aldrig en resa

Vi hjälper dig. Det är enkelt att komma igång och ännu lättare att fortsätta.

Spåra resor automatiskt
Klassificera dem enkelt och smidigt
Få en körjournal som lever upp till Skatteverkets rekommendationer
Inget kreditkort krävs. Kom igång helt gratis.
4,6 / 5
70 000+ apprecensioner och -betyg 70 000+ app reviews & ratings via Google Play & App Store