Enkelhet som drivfaktor

Driversnote är en plattform för spårning av körsträckor för individer och team; Vi ger människor över hela världen möjlighet att enkelt spåra och rapportera sina affärsresor.

Möt människorna bakom Driversnote

Hur allt började

Driversnote startades under 2013, vilket känns som igår och för evigheter sedan, allt på samma gång. Nu har vi miljontals användare. Vilket är galet att tänka på.

Det måste innebära att vår produkt lever upp till sitt löfte om att eliminera arbete och oro för våra användare. Vi vill ge människor tid och sinnesro att fokusera på det som är viktigast för dem, vilket sannolikt inte är deras körjournal.

Vi är laserfokuserade på vår lösning för att spåra körstäckor. Alla våra ansträngningar går till att göra det bättre. En viktig del av vår strävan efter kvalitet är att ta emot och agera på feedback. Vi vårdar det. Det ger bränsle åt våra experiment, oavsett om det handlar om kodning, kommunikation eller samarbete.

Vi försöker ständigt bli bättre som företag. Och ett av våra viktigaste mål har alltid varit att skapa en arbetsmiljö där människor älskar att gå till jobbet.

Även om vi älskar att arbeta tillsammans och förväntar oss att människor ska ta med sig sitt bästa, kallar vi oss inte "en stor familj", vilket du kommer att höra många andra småföretag göra. Vi har alla egna familjer som vi skulle vilja spendera tid med. Vad vi dock är, är bra kolleger. Ambitiösa människor som arbetar tillsammans, hjälper och utbildar varandra varje dag.

Vi är väldigt stolta över både produkten och teamet som Driversnote har blivit.

Martin & Jonas

Grundare av Driversnote

Driversnote i siffror

2
Miljon+
Användare av Driversnote
4
Miljard+
Loggade kilometrar
4,6
Genomsnittliga stjärnor
App Store och Google Play
70
Tusental+
5-stjärniga recensioner

Vad Driversnote handlar om

Enkelhet

Vi strävar efter att göra ett komplext system enkelt. Mindre irritation innebär mer tid för de saker du bryr dig om.

Samarbete

Vi värdesätter feedback. Det inkluderar att lyssna på arbetskamrater, personer som använder Driversnote och yrkesverksamma inom relaterade områden.

Tillförlitlighet

Vi prioriterar att skapa en produkt som människor kan lita på. Deras sinnesro innebär att vi gjorde ett bra jobb.

Hur är det att arbeta med oss?

Vi omfattar minimal hierarki och maximal autonomi som ett team, vilket främjar en kultur av kontinuerligt lärande. Vi tror starkt på att tillväxten av våra teammedlemmar, både personligen och professionellt, är nyckeln till vårt företags framgång.

Om vårt uppdrag och värderingar ger gensvar hos dig och du är en datadriven professionell som tycker om att samarbeta med likasinnade individer, inklusive after-work-träffar, ta en titt på vår karriärsida.

Hör vad Klaus och Petya säger

Titta på video
Bli en del av teamet

Har du några frågor?

Om du har frågor till oss angående ett jobb eller någon annan förfrågan kontakta oss här.

info@driversnote.se