Hjälp oss att göra livet enklare för andra – och spara tid och pengar åt dem.

Visa jobbannonser

Vilka vi är

Den ledande principen för allt vi gör - i produkten och utanför på Driversnote som arbetsplats - är enkelhet och fridfullhet. Vi strävar efter att hitta en bra balans mellan resultatorienterat arbete och privatliv. Driversnote vill vara en plats där du vill komma till jobbet, så istället för att räkna timmar tittar vi på resultatet.

Så här jobbar vi

Vi använder Shape Up-modellen med 8 veckors cykler uppdelade i en 6-veckors byggfas och en 2-veckors nedtrappning. Vi vill alltid bli bättre, så vi kommer aldrig att säga att produkten är perfekt som den är men det kräver arbete och förståelse för våra kunder. Så vi minimerar våra möten och pratar med de personer som använder Driversnote.

Hör vad Sarah och Casper säger

Titta på video

Varför arbeta med oss

Driversnote är ett danskt företag med ett internationellt hjärta. Människor över hela världen använder Driversnote, så vårt kontor speglar det med våra internationella anställda. Vi bryr oss om balans mellan arbete och privatliv och njuter av flexibla och hybrida arbetsalternativ. Men det viktigaste är att Driversnote är ett inkluderande utrymme och en icke-dömande zon - du väljer hur du arbetar.

Hör vad Klaus och Petya säger

Titta på video

Träffa teamet

Vi är ett produktfokuserat team med ett starkt fokus på att ständigt lyssna på våra användare och dra lärdomar av deras erfarenheter för ge våra kunder en smidig upplevelse.

Vill du bli en del av vårt team?

Martin

Jonas

Sarah

Marco

Jeanne

Thomas

Lissi

Petya

Camila

Kristian

Klaus

Mathias

Christopher

Martin

Casper

Claus

Simon

Jesper

Steve

Diana

Kalliopi

Alexander

Katerina

Jasmin

Joshua

Sophio

Jonathan

Stefan

Jasmin

Zofia

Mohamed

Moritz

Vill du arbeta med oss?

Vi satsar på att göra arbetslivet enklare, trevligare och produktivare — för alla.

Vi har inga lediga platser just nu – kolla igen lite längre fram.

Förmåner och fördelar

Vi är resultatorienterade och litar på att du arbetar från där det är mest meningsfullt för dig. Det är enkelt. Men vi tycker också om att träffas på kontoret och tror att samarbete personligen är ett bra sätt att hitta lösningar på svåra problem.
Vi strävar efter att fortsätta lära oss och erbjuder ett kontorsbibliotek med våra favoritböcker samt ett individuellt årligt schablonbelopp på 12 000 kr.
Alla behöver energi innan de tar sig an nya uppdrag. Vi träffas i vårt lunchrum för att dela en varm, kall, vegetarisk och kraftig lunch dagligen.
Vi har en utmärkt pensionsplan. Den omfattas också av arbetskapacitets-, liv- och kritisk sjukdomsförsäkring.
Behöver du hjälp med din fysiska eller psykiska hälsa eller tidig vård? Vår hälsoplan täcker dig – inklusive tillgång till en online läkartjänst dygnet runt.
Alla har vi dagar när vi inte är på topp. Du eller barnen kanske är sjuka, huvudet är fullt av annat eller kroppen säger helt enkelt ifrån. Vi räknar inte och vi dömer inte. Vi litar bara på att du kommer tillbaka när du kan.
Barn är framtiden, så snälla gå och spendera tid med dem. Vi erbjuder upp till 22 veckors föräldraledighet med full lön för mammor, pappor och medföräldrar.
Vårt lugna och vänliga "globala huvudkontor" ligger centralt intill Kødbyen Meatpacking District; nära tåg och tunnelbana.
Gott om chanser att umgås och vara social med dina teamkamrater. Vi har fredagsdrycker, fritidsevenemang, middagar ibland och årliga möten utanför kontoret.
Det är ganska standard, men vi älskar både kaffe och te. Fransk press, islattes, Earl Grey och sommarbär – vi har allt.
Vi har skåp och kylskåp fulla av snacks, drycker och fredagsöl – och om ditt favoritsnacks saknas skaffar vi det så det finns i lagret!
Vårt dagliga språk är engelska eftersom vi har teammedlemmar från hela världen; från Amager till Adelaide, och Toronto till Thessaloniki.

Har du några frågor?

Om du har frågor till oss angående ett jobb eller någon annan förfrågan kontakta oss här.

info@driversnote.se