Logga dina resor smidigt och enkelt

Klicka bara på Autospåra eller Start och låt appen sköta resten. Resan spelas in från början till slut med GPS:en i din mobil.

Automatisk spårning av dina resor

Missa inga fler resor. Tryck på Autospåra, så kan du välja att använda mobilens rörelsesensor eller en iBeacon för att få det mest korrekta resultatet:

Rörelsespårning

GRATIS

Appen börjar registrera din resa så snart du når en viss hastighet. Detta är ett bra val om du precis har börjat använda vår app.

  • Autospårning
  • Spårar andra resor som bussresor m.m.
  • Du behöver lägga lite tid på att granska dina resor
  • Använder mer batteri
TESTA NU

Spårning med iBeacon

Spårningen börjar automatiskt när din mobil är nära fordonet. Placera din iBeacon i bilen och låt appen göra resten!

  • Autospårning
  • Spårar resor i det fordon du har valt
  • Färre resor att granska
  • Använder mindre batteri
LÄS MER

Manuell registrering av resor och andra användbara funktioner

Driversnote innehåller alla verktyg du behöver för att ta fram detaljerade underlag för skatteavdrag och milersättning. Du kan när som helst spåra individuella resor, föra in tidigare resor och registrera mätarställning.

Börja spåra en resa när som helst

Vill du spåra en enskild resa i stället för en hel dags körning? Klicka bara på Start, så börjar appen spåra resan med GPS:en i din mobil. Klicka på Stopp för att avsluta och spara resan.

Skapa en resa manuellt

Har du glömt att spåra en resa? Inga problem, du kan alltid lägga in den manuellt via appen eller hemsidan istället. Skriv bara in start- och slutadressen så räknar vi ut sträckan åt dig.

Logga mätarställningar

Du kan även registrera bilens mätarställning i appen. Välj hur ofta du vill läsa av mätarställningen så skickar vi en påminnelse när det är dags. Sedan sköter vi beräkningarna och inkluderar mätarställningen i din rapport.

Andra funktioner

Mer om klassificering Mer om rapportering

Vanliga frågor

Det finns flera appar som du kan använda för att automatisera din körjournal. Skaffa Driversnote idag så får du en helautomatisk lösning som loggar dina resor och skapar underlag som uppfyller Skatteverkets krav.

Se till att använda en elektronisk körjournal som kan spåra dina resor automatiskt och som uppfyller Skatteverkets krav. Driversnote spårar dina resor utan att du ens behöver öppna appen. Och när det är dags att deklarera eller begära milersättning klickar du enkelt fram en korrekt och detaljerad rapport.

Om du vill göra avdrag för din körning eller begära milersättning behöver du registrera viss specifik information för varje resa, till exempel körsträcka, datum, destination och ärende. Driversnote-appen är en elektronisk körjournal som registrerar all information du behöver helt automatiskt.