En elektronisk körjournal som enkelt registrerar alla dina resor

Klicka på Auto Track eller Start och låt appen hantera resten. Med din mobils GPS spelar vi in din resa från början till slut.

Spåra automatiskt dina resor

Glöm aldrig att logga en resa igen. När du aktiverar Auto Track kan du välja antingen att använda din mobils rörelsesensor eller en iBeacon för att få det mest korrekta resultatet:

Rörelsespårning

GRATIS

Appen börjar registrera din resa så snart du når en viss hastighet. Detta är ett bra val om du precis börjat använda vår app.

  • Automatisk spårning
  • Spåra andra resor såsom bussresor
  • Kräver mer tid för granskning av turer
  • Använder mer batteri
TESTA NU

Spårning med iBeacon

Automatisk spårning börjar när din mobil befinner sig nära fordonet. Placera iBeacon i bilen och låt appen göra resten!

  • Automatisk spårning
  • Spåra resor med ett specifikt fordon
  • Kräver mindre tid för att granska turer
  • Använder mindre batteri
LÄS MER

Manuell registrering av resor och andra användbara funktioner

Driversnote ger dig alla de verktyg du behöver för att skapa en detaljerad logg över dina avdrag och återbetalningar. Spåra individuella resor, logga tidigare resor och notera vägmätaren när som helst.

Börja spåra en resa när som helst

Vill du spåra en individuell resa stället för en hel dags körning? Klicka helt enkelt på Start så börjar appen spåra resan med hjälp av din mobils GPS. Klicka Stop för att avsluta och spara resan.

Skapa en manuell resa

Glömde du att spåra en resa? Inga problem, du kan alltid använda appen eller gränssnittet på hemsidan för att manuellt skriva in en resa vid ett senare tillfälle. Skriv helt enkelt in start- och slutadressen så räknar vi ut rutten åt dig.

Logga vägmätaravläsningar

Om du behöver dokumentera statusen på din bils vägmätare kan vi hjälpa dig. Du väljer själv hur ofta du vill logga avläsningen, och vi kan till och med skicka påminnelser till dig om att du ska göra det. Vi står för matematiken och inkluderar värdena i din rapport.

Andra funktioner

Mer om kategorisering Mer om rapportering

Vanliga frågor

Det finns ett antal appar för milersättning som du kan använda för att logga din körsträckor. Skaffa Driversnote idag för att njuta av helautomatisk milspårning som följer skatteverkets regler med en enkel app.

Se till att du använder en app för milersättning som kommer att spåra dina resor automatiskt och hjälpa dig att generera rapporter till Skatteverket. Driversnote spårar dina resor automatiskt - du behöver inte ens öppna appen! Generera milersättningsrapporter med en knapptryckning för dina återbetalningar eller skatteavdrag.

Att spåra resor för skatteändamål kräver att du loggar specifik information för varje resa du kör, inklusive körsträcka, datum, destination och syfte. Driversnote app för milersättning läser in all nödvändig information för dig automatiskt.